Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες.
-14%

© CigarsGalaxy.gr. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση.

BOVEDA - Φάκελος Ύγρανσης 72%, 320gr

Μέχρι τώρα, το μεγαλύτερο και δημοφιλέστερο μέγεθος (60 γραμμάρια) ήταν η πρόταση της Boveda για τη συντήρηση των πούρων στον υγραντήρα σας.  Συνήθως, χρησιμοποιούνται 3-4 πακέτα για τη σωστή ρύθμιση του επιπέδου υγρασίας. Αυτή η διαδικασία έχει συμπυκνωθεί σε μια μεγαλύτερη ενιαία μονάδα με τη θήκη των 320 γραμμαρίων. Η θήκη διαρκεί έως 6 φορές περισσότερο από οποιοδήποτε προηγούμενο πακέτο Boveda.

Πιστεύουμε ότι αυτή η μορφή θα γίνει το νέο πρότυπο στην αγορά των πούρων, παρέχοντας στους καπνιστές λιγότερη συντήρηση από ποτέ. Η θήκη των 320 γραμμαρίων έχει σχεδιαστεί για υγραντήρες όλων των μεγεθών, που κυμαίνονται από 25 έως 150 πούρα. Πολλές συσκευασίες των 320g μπορούν να τοποθετηθούν σε ακόμη μεγαλύτερους υγραντήρες και υγραντήρες θαλάμου.

Σε αντίθεση με τα αποσταγμένα νερό και τα διαλύματα PG με σφουγγάρια  ή κρυστάλλους gel, η μεμβράνη αντίστροφης όσμωσης της Boveda απελευθερώνει μόνο καθαρό υδρατμό. Αφού καπνίσετε ένα πούρο που είναι αποθηκευμένο με το Boveda, θα το απολαύσετε τελικά ακριβώς όπως είχε σχεδιάσει ο master blender.

Σημείωση: Μην αναμιγνύετε τα επίπεδα Boveda RH μέσα στον ίδιο υγραντήρα και μην χρησιμοποιείτε το Boveda στον ίδιο υγραντήρα με άλλα προϊόντα υγρασίας. Θα καταπολεμήσουν ο ένας τον άλλο και θα μειώσουν την αποτελεσματικότητα του Boveda.


Η Boveda ιδρύθηκε το 1997 στην Minessota. Τα υγραντικά συστήματα της Boveda προσφέρουν τέλεια ύγρανση για τα πούρα σας αλλά και αν χρειαστεί προσφέρουν και αφύγρανση.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Έτοιμο για χρήση. Απλά αφαιρέστε την διάφανη συσκευασία και τοποθετείστε το στον υγραντήρα σας.

Μην σκίσετε ή τρυπήσετε το χάρτινο περίβλημα.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 320grΓράψτε μια αξιολόγηση

    Κακή           Καλή

BOVEDA - Φάκελος Ύγρανσης 72%, 320gr

  • Κωδικός Προϊόντος: CG1936
  • Διαθεσιμότητα: Σε Απόθεμα - Άμεση Αποστολή
  • 28.00€
  • 24.00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 24.00€

Ετικέτες: boveda, φακελλάκια, ύγρανσης, humidors/αναλώσιμα Φακελλάκια, Ύγρανσης, ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ, ΥΓΡΑΝΣΗΣ Φακελάκια, BOVEDA - Φακελάκια Ύγρανσης 72%, 320gr