Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες.

© CigarsGalaxy.gr. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση.

TOSCANO - ANTICO Πουράκια

Το Toscano Antico περικλείει περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο πούρο την παράδοση και την κλασική ποιότητα των πούρων Toscano. Ουσιαστικά, αποτελεί τον κυριότερο εκπρόσωπο της παράδοσης των Ιταλικών πούρων. Το συγκεκριμένο πούρο παρασκευάστηκε για πρώτη φορά το 1973 στη Lucca, μια πόλη που η επεξεργασία καπνού ήταν ήδη ανεπτυγμένη από το πρώτο μισό του 17ου αιώνα.

Ο καπνός Kentucky, χαρίζει στο Antico μια ιδιαίτερα ξεχωριστή γεύση. Για το εξωτερικό φύλλο χρησιμοποιείται καπνός από τη Β. Αμερική ενώ για το γέμισμα η Ιταλική ποικιλία Kentucky. Η επεξεργασία και παραγωγή του ακολουθεί τις προδιαγραφές των υπολοίπων Toscano ενώ η ωρίμανσή του διαρκεί 12 μήνες.
 

Περιέχει φύλλα καπνού Kentuky

100% Tobacco

Ένταση: Μέτρια προς Δυνατή

Διαστάσεις: 155mm

Συσκευασία: 5 πουράκια

Το 1818, ο Δούκας της Τοσκάνης, Φερδινάνδος 3ος, ίδρυσε ένα εργοστάσιο καπνού που παρήγαγε πούρα Toscano. Το πούρο Toscano έχει ένα χαρακτηριστικό ελλειπτικό σχήμα με στρογγυλεμένα άκρα που έχουν μικρότερη διάμετρο από το κεντρικό τμήμα. Τυπικά, το πούρο Toscano έχει μια ανομοιογενή, μερικές φορές όχι λεία, επιφάνεια, με χαρακτηριστικά τα δύο άκρα του. Αυτές οι ανωμαλίες στη δομή είναι πιο εμφανείς στα πούρα με το χέρι και δεν θεωρούνται ελαττώματα αλλά χαρακτηριστικά του πούρου Toscano.Σήμερα, τα πούρα μάρκας Toscano κατασκευάζονται από την Manifatture Sigaro Toscano SpA που βρίσκεται στην Lucca και στο Cava De Tirreni.


Cigarillos
ΦίλτροΧωρίς Φίλτρο

Γράψτε μια αξιολόγηση

    Κακή           Καλή

TOSCANO - ANTICO Πουράκια

  • Κωδικός Προϊόντος: CG0331
  • Διαθεσιμότητα: Σε Απόθεμα - Άμεση Αποστολή
  • 12.00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 12.00€

Ετικέτες: toscano, antico, πουράκια, πουρακια/cigarillos, toscanello Πουράκια, ΠΟΥΡΑΚΙΑ/cigarillos, ιταλικα πουρακια, πουρακια απο την ιταλια, cigarillos απο την ιταλια, ιταλικα cigarillos, toscanelo, πουρα απο την Τοσκανη