Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες.

© CigarsGalaxy.gr. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση.

TOSCANO - CLASSICO Πουράκια

Το Toscano Classico, πρωτοπαρουσιάστηκε στο κοινό το 1930 και έγινε εξαιρετικά επιτυχημένο πολύ γρήγορα εξαιτίας της παραδοσιακής και ευχάριστης γεύσης του. Είναι φτιαγμένο εξ’ ολοκλήρου από καπνό τύπου Kentucky, τόσο για το φύλλο περιτυλίγματος, όσο και για τα εσωτερικά φύλλα, ο οποίος είναι επεξεργασμένος σύμφωνα με μια παλαιά παράδοση που περνά από γενιά σε γενιά.

Το βασικό χαρακτηριστικό της παραγωγής του καπνού Kentucky, είναι η αποξήρανση με χρήση φωτιάς, μέθοδος που επινοήθηκε στις Η.Π.Α. ώστε να δημιουργηθούν οι ιδιαίτερες συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας. Ακόμη και σήμερα, η θερμότητα παράγεται από καύση δρύινων κορμών, μιας από τις πιο παλιές και παραδοσιακές μεθόδους. Για την ωρίμανση του Toscano Classico, απαιτούνται τουλάχιστον 6 μήνες, κάτω από τη συνεχή παρακολούθηση εργατών στο εργοστάσιο της Cava de’ Tirreni.
 

Περιέχει φύλλα καπνού Kentuky

100% Tobacco

Ένταση: Μέτρια προς Δυνατή

Διαστάσεις: 155mm

Συσκευασία: 5 πουράκια

Cigarillos
ΦίλτροΧωρίς Φίλτρο

Γράψτε μια αξιολόγηση

    Κακή           Καλή

TOSCANO - CLASSICO Πουράκια

  • Κωδικός Προϊόντος: CG0333
  • Διαθεσιμότητα: Σε Απόθεμα - Άμεση Αποστολή
  • 8,80€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 8,80€

Ετικέτες: toscano, classico, πουράκια, πουράκια/cigarillos, toscanello Πουράκια, ΠΟΥΡΑΚΙΑ/cigarillos, ιταλικα πουρακια, πουρακια απο την ιταλια, ιταλικα cigarillos, cigarillos απο την ιταλια