Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες.

© CigarsGalaxy.gr. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση.

TOSCANO - CLASSICO Πουράκια

Το Toscano Classico, πρωτοπαρουσιάστηκε στο κοινό το 1930 και έγινε εξαιρετικά επιτυχημένο πολύ γρήγορα εξαιτίας της παραδοσιακής και ευχάριστης γεύσης του. Είναι φτιαγμένο εξ’ ολοκλήρου από καπνό τύπου Kentucky, τόσο για το φύλλο περιτυλίγματος, όσο και για τα εσωτερικά φύλλα, ο οποίος είναι επεξεργασμένος σύμφωνα με μια παλαιά παράδοση που περνά από γενιά σε γενιά.

Το βασικό χαρακτηριστικό της παραγωγής του καπνού Kentucky, είναι η αποξήρανση με χρήση φωτιάς, μέθοδος που επινοήθηκε στις Η.Π.Α. ώστε να δημιουργηθούν οι ιδιαίτερες συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας. Ακόμη και σήμερα, η θερμότητα παράγεται από καύση δρύινων κορμών, μιας από τις πιο παλιές και παραδοσιακές μεθόδους. Για την ωρίμανση του Toscano Classico, απαιτούνται τουλάχιστον 6 μήνες, κάτω από τη συνεχή παρακολούθηση εργατών στο εργοστάσιο της Cava de’ Tirreni.
 

Περιέχει φύλλα καπνού Kentuky

100% Tobacco

Ένταση: Μέτρια προς Δυνατή

Διαστάσεις: 155mm

Συσκευασία: 5 πουράκια

Το 1818, ο Δούκας της Τοσκάνης, Φερδινάνδος 3ος, ίδρυσε ένα εργοστάσιο καπνού που παρήγαγε πούρα Toscano. Το πούρο Toscano έχει ένα χαρακτηριστικό ελλειπτικό σχήμα με στρογγυλεμένα άκρα που έχουν μικρότερη διάμετρο από το κεντρικό τμήμα. Τυπικά, το πούρο Toscano έχει μια ανομοιογενή, μερικές φορές όχι λεία, επιφάνεια, με χαρακτηριστικά τα δύο άκρα του. Αυτές οι ανωμαλίες στη δομή είναι πιο εμφανείς στα πούρα με το χέρι και δεν θεωρούνται ελαττώματα αλλά χαρακτηριστικά του πούρου Toscano. Σήμερα, τα πούρα μάρκας Toscano κατασκευάζονται από την Manifatture Sigaro Toscano SpA που βρίσκεται στην Lucca και στο Cava De Tirreni.

Cigarillos
ΦίλτροΧωρίς Φίλτρο

Γράψτε μια αξιολόγηση

    Κακή           Καλή

TOSCANO - CLASSICO Πουράκια

  • Κωδικός Προϊόντος: CG0333
  • Διαθεσιμότητα: Σε Απόθεμα - Άμεση Αποστολή
  • 8.80€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 8.80€

Ετικέτες: toscano, classico, πουράκια, πουράκια/cigarillos, toscanello Πουράκια, ΠΟΥΡΑΚΙΑ/cigarillos, ιταλικα πουρακια, πουρακια απο την ιταλια, ιταλικα cigarillos, cigarillos απο την ιταλια, toscanelo, πουρα απο την Τοσκανη, τοσκανελο κλασικο