Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες.

© CigarsGalaxy.gr. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση.

MONTECRISTO - Churchills Anejados

Η Habanos παρουσιάζει για πρώτη φορά τη νέα σειρά Anejado που στα Ισπανικά σημαίνει «Ώριμος». Τα πούρα αυτά, ωριμάζουν αφού τυλιχτούν, στην Κούβα για τουλάχιστον 5 χρονια και διατηρούνται σε τέλειες συνθήκες κατά τρόπο που τους επιτρέπει να αποκτήσουν πιο πλούσιες αποχρώσεις στη γεύση τους καθώς και την απαραίτητη πολυπλοκότητα των αρωμάτων χωρίς όμως να χάνουν τα αρχικά οργανοληπτικά χαρακτηριστικά τους.

Το Montecristo Churchills Anejados είναι ένα πούρο με vitola Churchill, ένα μέγεθος που έλειπε από την γκάμα της εταιρείας Montecristo. Έχει παραχθεί σε περιορισμένες ποσότητες (L.E.) και αυτό το κάνει μοναδικό και σπάνιο. Η διαδικασία ωρίμανσης του έχει διαρκέσει από 5 έως 8 χρόνια και το έχει βοηθήσει να αναπτύξει πιο μεστή γεύση με νότες ξύλου που οφείλονται σε όλα αυτά τα χρόνια «ξεκούρασης» υπό την προστασία κέδρινων κουτιών. Αυτό το πούρο αποτελεί ένα νεωτερισμό, λοιπόν, όχι μόνο λόγο της διαδικασίας ωρίμανσης του αλλά και του vitola που έρχεται να συμπληρώσει ιδανικά τα υπόλοιπα πούρα της Montecristo.

Το κουτί μέσα στο οποίο ωρίμασαν τα πούρα είναι και αυτό με το οποίο πωλούνται. Κατά τη διάρκεια της ωρίμανσης το κουτί δεν έχει ετικέτες οι οποίες προστίθενται λίγο πριν διατεθεί στην αγορά. Τα πούρα έχουν διπλή ταινία στο δαχτυλίδι, η μία με το όνομα της εταιρείας και η άλλη με την ονομασία Anejados και το vitola. Η ημερομηνία παραγωγής αναγράφεται στη βάση του κουτιού ενώ η λέξη «Revisado» (Ηλεγμένο) σφραγίζει τη βάση μια και το 100% αυτών των κουτιών ανοίγονται και ελέγχονται διεξοδικά.

Μια πολυτελής πρόταση από την Habanos που θα προσθέσει γεύση και απόλαυση στις σημαντικές στιγμές σας!

Ένταση: Δυνατή

Συσκευασία: 25 Πούρα

Διαστάσεις: 178x18.65mm

Δαχτυλίδι: 47

Η Montecristo είναι η πλέον γνωστή και πιθανότατα χαίρει της μεγαλύτερης εκτίμησης από όλες τις εταιρείες της Habanos παγκοσμίως. Αποτελεί για πολλούς λάτρεις των Habanos το μέτρο σύγκρισης βάση του οποίου κρίνουν τις υπόλοιπες.

Το όνομα προέρχεται από τον ήρωα του βιβλίου «Κόμης Μοντεχρήστος» του Αλέξανδρου Δουμά που ήταν και ένα από τα πιο προσφιλή των Κουβανών παρασκευαστών πούρων (torcedores) στο εργοστάσιο που ιδρύθηκε το 1935 στην Αβάνα.

Σήμερα η σειρά που αρχικά αποτελούνταν από ένα μικρό αριθμό πούρων με την αυστηρή αρίθμηση από το Νο1 έως το Νο5 έχει διευρυνθεί και καλύπτει όλες τις απαιτήσεις των φανατικών του είδους. Τα Montecristo έχουν τέλεια ισορροπημένο μείγμα που δημιουργείται αποκλειστικά από προσεκτικά επιλεγμένα φύλλα καπνού από την περιοχή Vuelta Abajo. Η διακριτή, μέτρια προς δυνατή γεύση και το ιδιαίτερο άρωμα τους επιδρούν εξίσου και σε νέους αλλά και σε έμπειρους καπνιστές.

Πούρα
ΔαχτυλίδιΜεγάλο (45-56)
Βασικό Σχήμα (Vitola)Churchills
Factory VitolaChurchills
Άλλα ΧαρακτηριστικάLimited / Special Edition
Ένταση ΓεύσηςΔυνατή

Γράψτε μια αξιολόγηση

    Κακή           Καλή

MONTECRISTO - Churchills Anejados

  • Κωδικός Προϊόντος: CG0741
  • Διαθεσιμότητα: Σε Απόθεμα - Άμεση Αποστολή
  • 26,90€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 26,90€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: montecristo, churchills, anejados, ΠΟΥΡΑ, ΚΟΥΒΑΣ, πουρα αβανας, κουβανεζικα πουρα, πουρα απο την κουβα