Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες.

© CigarsGalaxy.gr. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση.

XIKAR - Pull Out Punch Πουροκόπτης (009)

O πουροκόπτης Pull Out Punch της Xikar είναι ένας κομψός και απλά σχεδιασμένος πουροκόπτης 9mm με κοφτερή λεπίδα. Απλά τραβάτε έξω την άκρη και αποκαλύπτεται η λεπίδα. Αφού κόψετε το πούρο σας κλείνεται πάλι το σώμα και ασφαλίζετε τη λεπίδα απομακρύνοντας τα υπολείμματα καπνού.

Διατίθεται σε Μαύρο, Γραφίτη και Ασημί.

H ιστορία της Xikar ξεκινά το 1994 στο Κάνσας. Ο Kurt Van Keppel, (σήμερα πρόεδρος της Xikar) ο οποίος ήθελε να αγοράσει ένα καλό κόπτη για πούρα, βρήκε πολλά από τα φθηνά μοντέλα και τα high-end μοντέλα με χαμηλή απόδοση. Έτσι, ξεκίνησε με τον Scott Almsberger να σχεδιάζει έναν πιο εργονομικό πουροκόφτη. Το αποτέλεσμα ήταν ο κόπτης Xi, τον οποίο κατασκεύασαν για πρώτη φορά στα γκαράζ τους και είναι πλέον ο ηγέτης της αγοράς.

Το XIKAR προέρχεται από τη λέξη sikar, η οποία λέγεται ότι είναι η πρώτη ισπανική ορθογραφία της λέξης Taino για το πούρο. Οι Ταϊνοί ήταν οι αυτόχθονες πληθυσμοί της Ισπανίας και της Κούβας, όπου ο Κολόμβος προσγειώθηκε για πρώτη φορά όταν ανακάλυψε τον «Νέο Κόσμο» και τον καπνό μαζί του. Αλλάξαμε το S σε ένα Χ (που αντιπροσωπεύει 2 λεπίδες) και είχαμε το X κόψει το i, σαν ένα κόπτη που κόβει ένα πούρο!

Σήμερα η εταιρεία παράγει μια πλήρη γκάμα προιόντων γύρω από το πούρο, όπως αναπτήρες, humidors ταξιδίου, σταχτοδοχεία, πουροθήκες, υγραντικά, υγρόμετρα κα. προσφέροντας εγγύηση εφ' όρου ζωής για τα προιόντα της.


Η Xikar παρέχει, για το προϊόν αυτό, εγγύηση εφ' όρου ζωής! 

Κόφτες / Πουροκόπτες
Τρόπος ΚοπήςPunch

Γράψτε μια αξιολόγηση

    Κακή           Καλή

XIKAR - Pull Out Punch Πουροκόπτης (009)

  • Κωδικός Προϊόντος: CG0294
  • Διαθεσιμότητα: Σε Απόθεμα - Άμεση Αποστολή
  • 61.50€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 61.50€

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: xikar, pull, out, punch, πουροκόπτης, πουροκόπτες, Πουροκόπτης, ΠΟΥΡΟΚΟΠΤΕΣ (009) ΚΟΦΤΕΣ