Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες.

© CigarsGalaxy.gr. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση.

XIKAR - Xi 1 Room 101 Πουροκόπτης (101JYA)

Η σειρά ROOM101 είναι για όσους αναζητούν την ποιότητα με την σχεδίαση στα άκρα. Η μάρκα Μatt's Room101 είναι πλέον συλλεκτική και έχει σχεδιαστεί με ασιατικές επιρροές.

Τα σχέδια έχουν χαραχτεί με lazer πάνω στο σώμα αλουμινίου του κόφτη.

Oι πουροκόπτες Xi 1 της Xikar είναι αποτελεσματικοί και προσφέρουν ευκολία και αποτελεσματικό κόψιμο του πούρου. Διαθέτουν σώμα από αλουμίνιο και λεπίδες από χειρουργικό ατσάλι 440 και έχουν εργονομικό σχήμα. Όλοι έχουν την ίδια διάμετρο κοψίματος και μπορούν να κόψουν ένα πούρο με δαχτυλίδι 54 στα δύο και αναλόγως με το πόσο βαθιά κόβετε μπορούν να κόψουν μέχρι και πούρα με δαχτυλίδι 60.

Σε Μαύρο Χρώμα.

H ιστορία της Xikar ξεκινά το 1994 στο Κάνσας. Ο Kurt Van Keppel, (σήμερα πρόεδρος της Xikar) ο οποίος ήθελε να αγοράσει ένα καλό κόπτη για πούρα, βρήκε πολλά από τα φθηνά μοντέλα και τα high-end μοντέλα με χαμηλή απόδοση. Έτσι, ξεκίνησε με τον Scott Almsberger να σχεδιάζει έναν πιο εργονομικό πουροκόφτη. Το αποτέλεσμα ήταν ο κόπτης Xi, τον οποίο κατασκεύασαν για πρώτη φορά στα γκαράζ τους και είναι πλέον ο ηγέτης της αγοράς.

Το XIKAR προέρχεται από τη λέξη sikar, η οποία λέγεται ότι είναι η πρώτη ισπανική ορθογραφία της λέξης Taino για το πούρο. Οι Ταϊνοί ήταν οι αυτόχθονες πληθυσμοί της Ισπανίας και της Κούβας, όπου ο Κολόμβος προσγειώθηκε για πρώτη φορά όταν ανακάλυψε τον «Νέο Κόσμο» και τον καπνό μαζί του. Αλλάξαμε το S σε ένα Χ (που αντιπροσωπεύει 2 λεπίδες) και είχαμε το X κόψει το i, σαν ένα κόπτη που κόβει ένα πούρο!

Σήμερα η εταιρεία παράγει μια πλήρη γκάμα προιόντων γύρω από το πούρο, όπως αναπτήρες, humidors ταξιδίου, σταχτοδοχεία, πουροθήκες, υγραντικά, υγρόμετρα κα. προσφέροντας εγγύηση εφ' όρου ζωής για τα προιόντα της.

Η Xikar παρέχει, για το προϊόν αυτό, εγγύηση εφ' όρου ζωής! 

Κόφτες / Πουροκόπτες
Τρόπος ΚοπήςΓκιλοτίνα

Γράψτε μια αξιολόγηση

    Κακή           Καλή

XIKAR - Xi 1 Room 101 Πουροκόπτης (101JYA)

  • Κωδικός Προϊόντος: CG1590
  • Διαθεσιμότητα: Σε Απόθεμα - Άμεση Αποστολή
  • 89.00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 89.00€

Ετικέτες: xikar, πουροκόπτης, πουροκόπτες, Πουροκόπτης, ΠΟΥΡΟΚΟΠΤΕΣ, Μatt's Room101, ΚΟΦΤΕΣ