1. ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ

Λειτουργούμε με Υπευθυνότητα, Επιχειρηματική Διαφάνεια, Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, με στόχο την Ικανοποίηση και την Ποιοτική  Εξυπηρέτηση των πελατών μας.

2. ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Γιατί προμηθευόμαστε τα πούρα μας από τους επίσημους αντιπροσώπους ώστε να διασφαλίσουμε την αυθεντικότητα και την ποιότητα τους.

3. ΑΡΙΣΤΟ ΠΡΟΙΟΝ

Διατηρούμε τα πούρα & τα cigarillos μας σε επαγγελματικά humidors, σε άριστα ελεγχόμενες, ενδεδειγμένες συνθήκες συντήρησης.

4. ΠΟΙΚΙΛΙΑ

Η μεγαλύτερη γκάμα από ετοιμοπαράδοτα πούρα Αβάνας και άλλων χωρών, cigarillos, καπνούς πίπας, καπνιστικά αξεσουάρ και είδη δώρων.

5.ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΑΓΟΡΑ

Πλήρεις περιγραφές προϊόντων με όλα τους τα χαρακτηριστικά ώστε να επιλέξετε εύκολα και γρήγορα αυτά που σας ταιριάζουν.

6. ΑΣΦΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Προετοιμάζουμε άψογα τα πούρα μας για ασφαλή αποστολή και τα τοποθετούμε σε ανθεκτική συσκευασία ώστε να τα παραλάβετε σε άριστη κατάσταση.

7.ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Συνεργαζόμαστε με την ACS Courier, την ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ, και την COURIER CENTER για τις παραδόσεις των προϊόντων μας σε όλη την Ελλάδα που διαθέτουν δίκτυο διανομής σε όλη την Ελλάδα για ταχεία αποστολή. Το 80% των παραγγελιών μας αποστέλλονται την ίδια ή επόμενη ημέρα και παραδίδονται στους πελάτες μας εντός 48 ωρών από την παραγγελία τους.

8. ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

Δεχόμαστε πληρωμή σε τραπεζικό λογαριασμό, αντικαταβολή,  χρεωστική ή πιστωτική κάρτα VISA & MASTERCARD.

9. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Value for Money. Ειδική κατηγορία με οικονομικές προτάσεις πούρων και υψηλά ποιοτικά standards. Άριστη σχέση τιμής-ποιότητας. Δοκιμάστε τα!!

10. ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Σε όλη την Ελλάδα για παραγγελίες πούρων, αξεσουάρ και ειδών δώρου άνω των 90 €. Εξαιρούνται οι καπνοί πίπας, τα ογκώδη αντικείμενα και οι δυσπρόσιτες περιοχές.

11. ΕΓΓΥΗΣΗ & ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ – ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Αν δεν μείνετε ικανοποιημένος από την παραγγελία σας σύμφωνα με τους όρους χρήσης.

12. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Στο Blog μας θα βρείτε Άρθρα με χρήσιμες πληροφορίες για τα πούρα.

13. ΑΜΕΣΗ – ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί, προτάσεις, ερωτήσεις, feedback μέσω On-Line Chat, Tηλεφώνου, Email & Facebook.