Skip to main content
search
0

Αποστολή Παραγγελίας

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ για παραγγελίες πούρων, αξεσουάρ και ειδών δώρου άνω των 90 €. Εξαιρούνται οι καπνοί πίπας, οι απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές και τα αντικείμενα μεγάλου βάρους ή όγκου.

Ελάχιστη Παραγγελία 15€. Για παραγγελίες μικρότερες των 90€ οι χρεώσεις διαμορφώνονται ως εξής:

Για παράδοση στην Αττική 3€ για αποστολές βάρους μέχρι 2 κιλών. Για κάθε επιπλέον κιλό, κόστος 0,80€ ανα κιλό

Για παράδοση σε χερσαίους προορισμούς στην Ελλάδα 3€ για αποστολές βάρους μέχρι 2 κιλών. Για κάθε επιπλέον κιλό, κόστος 0,80€ ανα κιλό

Για παράδοση σε νησιωτικούς προορισμούς στην Ελλάδα 3€ για αποστολές βάρους μέχρι 2 κιλών. Για κάθε επιπλέον κιλό, κόστος 0,80€ ανα κιλό

Για πληρωμή με αντικαταβολή, πληρωμή δηλαδή με μετρητά κατά την παραλαβή των προϊόντων το κόστος είναι 2€. Οι αντικαταβολές ενεργοποιούνται για αγορές άνω των 25€ έως το ποσό των 499€ μόνο για Αττική. Εάν επιθυμείτε έκδοση τιμολογίου δεν μπορείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή.

Στις παραπάνω τιμές περιλαμβάνεται και η συσκευασία που παρέχεται απο εμάς. Εξαίρεση αποτελούν παραγγελίες έως 25€ όπου η συσκευασία και η διαχείριση χρεώνεται με 1,80€.

Για αντικείμενα μεγάλου βάρους ή όγκου οι χρεώσεις ενδέχεται να τροποποιηθούν.

Αν διαμένετε σε απομακρυσμένη ή δυσπρόσιτη περιοχή σύμφωνα με την πολιτική των Courier συνεργατών μας, ενδέχεται να έχετε επιπλέον χρεώσεις για την παραλαβή σας.

Συνεργαζόμαστε με την ACS Courier, την EASYMAIL και τα ΕΛΤΑ COURIER για τις παραδόσεις των προϊόντων μας σε όλη την Ελλάδα.

Μπορούμε να αποστείλλουμε αξεσουάρ και είδη δώρων στην Κύπρο & την Ευρωπαικη Ένωση, όχι όμως καπνικά προιόντα.

Παραγγελίες που πραγματοποιούνται μέχρι τις 13μμ αποστέλλονται την ίδια ημέρα (εκτός Σαββάτου και με την επιφύλαξη του επαρκούς αποθέματος και του φόρτου εργασίας) και το απόγευμα της ίδιας ημέρας αποστέλλουμε στο εμαιλ σας τον αριθμό αποστολής της courier.

Λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την έγκαιρη μεταφορά της παραγγελίας στον αγοραστή στο πλαίσιο του βασικού χρονοδιαγράμματος παραδόσεων της μεταφορικής εταιρίας. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ούτε το χρόνο άφιξης ούτε την ακριβή ώρα παράδοσης των προϊόντων της παραγγελίας, καθώς αυτά εξαρτώνται από την μεταφορική εταιρεία με την οποία συνεργαζόμαστε.

Διατήρηση κυριότητας

Τα παραδοθέντα προϊόντα παραμένουν στην κυριότητα του πωλητή μέχρι την οριστική, πλήρη και ολοσχερή καταβολή του τιμήματος σε αυτόν.

Αν κατά την παραλαβή των εμπορευμάτων σας παρατηρήσετε κάποιο ελλαττωματικό ή κατεστραμμένο εμπόρευμα παρακαλούμε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας.

Ακύρωση – Υπαναχώρηση – Επιστροφές

Έχετε δικαίωμα να ακυρώσετε μέσω email, ή τηλεφωνικά στο 210 4960987 την παραγγελία σας εντός λίγων ωρών αρκεί να μην έχει ήδη προετοιμαστεί και πακεταριστεί για παράδοση.

Έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε από τη σύμβαση και να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβατε τα προϊόντα. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχει καταστραφεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο καθώς και όλα τα συνοδευτικά αυτών έγγραφα και με συμπληρωμένο το έντυπο ‘’Φόρμα Υπαναχώρησης’’ που παρέχουμε στο παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα.

Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε μόνο με τα έξοδα επιστροφής αυτών.

Τα Προϊόντα επιστρέφονται με κίνδυνο του πελάτη.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων του πελάτη θα ολοκληρωθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών. Η επιστροφή χρημάτων θα διενεργείται με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο διενήργησε ο πελάτης την καταβολή του τιμήματος, εκτός αν συμφωνηθεί διαφορετικά με τον πελάτη, χωρίς υπαίτια ή αδικαιολόγητη καθυστέρηση. Κατά την προετοιμασία της κάθε παραγγελίας τα προϊόντα μας τοποθετούνται σε προστατευτικές συσκευασίες και φωτογραφίζονται σφραγισμένα και έτοιμα για αποστολή. Η φωτογραφία φέρει χρονοσήμανση και αρχειοθετείται στον φάκελο πελάτη.

Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή το cigarsgalaxy.gr έχει το δικαίωμα να προβαίνει μονομερώς σε συμψηφισμό της απαίτησής του έναντι της αποζημίωσης του πελάτη λόγω απομείωσης της αξίας του εμπορεύματος.

Δεδομένου ότι ανάμεσα τα προϊόντα μας συγκαταλέγονται και προϊόντα τα οποία μπορούν να αλλοιωθούν ή που είναι ευπαθή και άρα ευαίσθητα προϊόντα σας ενημερώνουμε ότι τα προϊόντα αυτά εξαιρούνται ρητώς εκ του νόμου από το δικαίωμα άσκησης υπαναχώρησης.

Επισημαίνουμε ότι τα κριτήρια για το καθορισμό των εξαιρούμενων από τη δυνατότητα άσκησης υπαναχώρησης προϊόντων ορίζονται με βάση το νόμο όπως για παράδειγμα η εύθραυστη φύση των προϊόντων, η ευκολία αλλοίωσής τους ή η σύντομη ημερομηνία λήξης τους και έχουν καθοριστεί βάσει της συνήθους πρακτικής και βάσει των δηλώσεων και σχετικών οδηγιών συντήρησης και διατήρησης των παρασκευαστών, όπως αυτές εμφανίζονται επί των αναγραφόμενων ενδείξεων στις ετικέτες των προϊόντων καθώς και περιπτώσεις που τα προϊόντα που παραδίδονται δεν είναι κατάλληλα για επιστροφή μόλις αποσφραγιστούν για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής.

Ενδεικτικά δεν δικαιούσθε άσκηση υπαναχώρησης σε προϊόντα όπως πούρα και καπνός καθώς και αποσφραγισμένες από την συσκευασία τους πίπες και σε όσα είδη η εκτέλεση της παραγγελίας ξεκίνησε με την προηγούμενη ρητή συγκατάθεση του καταναλωτή και την επιβεβαίωση εκ μέρους του ότι χάνει έτσι το δικαίωμα του υπαναχώρησης.

Τρόποι Πληρωμής – Ασφάλεια Συναλλαγών

Μπορείτε να πληρώσετε για τις αγορές σας με τους εξής τρόπους:

  • Με Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα VISA, MasterCard & Maestro.
  • Μέσω PayPal (κατά την παραγγελία επιλέξτε τραπεζική κατάθεση και επικοινωνήστε μαζί μας)
  • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Στην τράπεζα EUROBANK, ALPHA, ΕΘΝΙΚΗ & ΠΕΙΡΑΙΩΣ.
  • Με Αντικαταβολή για αστικές περιοχές της Αττικής. Οι αντικαταβολές ενεργοποιούνται για αγορές άνω των 25€ έως το ποσό των 499€. Παραγγελίες που δεν έχουν πλήρη και σωστά στοιχεία όπως πλήρη διεύθυνση, σταθερό και κινητό τηλέφωνο, σωστό email κτλ θα αποστέλλονται μόνο αν προπληρώνονται. Για αγορά Προϊόντων άνω των 150€, ενδέχεται να ζητηθεί προκαταβολή 30% της αξίας της αγοράς. Για αγορά προϊόντων μεγάλου όγκου-βάρους, ενδέχεται να ζητηθεί η αλλαγή τρόπου πληρωμής σε τραπεζική κατάθεση για μέρος ή το σύνολο της αξίας. Για αποστολή σε μη αστικές περιοχές όπως επίσης και για νέους πελάτες ενδέχεται να ζητηθεί η αλλαγή τρόπου πληρωμής. Επίσης πελάτες που προηγούμενες παραγγελίες τους έχουν ακυρωθεί για ελλειπή στοιχεία ή γιατί δεν απαντήθηκαν κλήσεις επιβεβαίωσης στα τηλέφωνά τους δεν μπορούν να χρησιμοποιούν την πληρωμή με αντικαταβολή. Οι τράπουλες δεν αποστέλλονται με αντικαταβολή. Στέλνονται μόνο αν πληρωθούν με κατάθεση ή πιστωτική / χρεωστική κάρτα.
  • Με Μετρητά.  Μπορείτε να πληρώσετε και να παραλάβετε από το φυσικό μας κατάστημα. Παραγγελίες που δεν προπληρώνονται με παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα κρατούνται για 5 ημέρες. Συναλλαγές πάνω από 499€ δεν επιτρέπεται να διενεργούνται με μετρητά, συνεπώς δεν είναι δυνατή η επιλογή σε αυτή την περίπτωση της αντικαταβολής. Αντικαταβολή επίσης δεν είναι δυνατή σε περίπτωση παραλαβής των προϊόντων από τα γραφεία μας για παραγγελίες άνω από 499€.

Τα δεδομένα που ο πελάτης καταχωρίζει κατά τη διενέργεια μιας ηλεκτρονικής πληρωμής, δεν ελέγχονται ούτε τυγχάνουν επεξεργασίας ούτε αποθηκεύονται από εμάς. Εκκαθαριστής για τις πληρωμές με πιστωτικές & χρεωστικές κάρτες για αγορές από το cigarsgalaxy.gr είναι η τράπεζα Eurobank, στο ασφαλές περιβάλλον της οποίας μεταφέρεται ο πελάτης για να καταχωρίσει τα στοιχεία της κάρτας του και να κάνει την πληρωμή.

Εφόσον επιλεγεί πληρωμή με ηλεκτρονική τραπεζική κατάθεση μέσω ενός εκ των συνεργαζόμενων με το cigarsgalaxy.gr Τραπεζικών Ιδρυμάτων, η παραγγελία αποστέλλεται με την εμφάνιση του τραπεζικού εμβάσματος στο οποίο έχει προβεί ο πελάτης στον αντίστοιχο τραπεζικό λογαριασμό μας. Ο χρόνος ολοκλήρωσης και εμφάνισης του τραπεζικού εμβάσματος από την ίδια τράπεζα εμφανίζεται άμεσα. Από διαφορετική τράπεζα ενδέχεται να ποικίλει (συνήθως 2-3 εργάσιμες ημέρες). Αν δεν πραγματοποιηθεί η κατάθεση εντός 3 εργάσιμων ημερών, η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα. ΠΡΟΣΟΧΗ: Στην τραπεζική κατάθεση θα πρέπει να κάνετε την πληρωμή από την ίδια τράπεζα με τον εκάστοτε λογαριασμό μας προς αποφυγήν χρεώσεων. Αν κάνετε την πληρωμή από άλλη τράπεζα θα πρέπει να επιβαρυνθείτε όλες τις προμήθειες που χρεώνει.

Δεν έχετε καμία επιπλέον χρέωση από εμάς όποιον τρόπο πληρωμής και αν επιλέξετε. Τυχόν χρεώσεις κατά την πραγματοποίηση τραπεζικών εμβασμάτων, αφορούν τα τραπεζικά ιδρύματα και όχι το cigarsgalaxy.gr

Close Menu