Skip to main content
search
0

To Cigarsgalaxy εκτός από eshop είναι και φυσικό κατάστημα με έδρα την οδό Πλάτωνος 5, 16777, στο Ελληνικό. Βρίσκεται ακριβώς πίσω από το πολυκατάστημα MAX της Γούναρη, διαθέτει άνετο parking και έχει φιλική πρόσβαση σε άτομα με κινητικά προβλήματα.

Στο φυσικό μας κατάστημα 180 τετραγωνικών μέτρων μπορείτε όχι μόνο να παραλάβετε τις ηλεκτρονικές σας παραγγελίες αλλά και να αγοράσετε οποιοδήποτε είδος βλέπετε στο cigarsgalaxy.gr χωρίς προηγούμενη κράτηση.

Πολιτική της εταιρείας μας είναι να έχουμε όλα μας τα είδη σε απόθεμα. Έτσι, ό,τι βλέπετε στο cigarsgalaxy.gr (και δεν έχει την ένδειξη ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ) βρίσκεται σε απόθεμα είτε για ηλεκτρονική παραγγελία, είτε για αγορά από το φυσικό μας κατάστημα. Να σημειώσουμε επίσης ότι στα είδη που αναγράφονται ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ, οι ελλείψεις είναι τον αντιπροσώπων-εισαγωγέων και όχι δικές μας.

Στο φυσικό μας κατάστημα θα βρείτε πάνω από 300 επιλογές σε πούραcigarillos, όλα τα αξεσουάρ των πούρων όπως humidors, υγραντικά στοιχεία, υγρόμετρα, αναπτήρες, πουροκόφτες, πουροθήκες, σταχτοδοχεία κα.

Σε εμάς θα βρείτε όλη την γκάμα των Κουβανέζικων Πούρων που εισάγονται στην χώρα μας καθώς και πολλή μεγάλη ποικιλία Πούρων από την Δομινικανή Δημοκρατία, την Νικαράγουα, την Ονδούρα και άλλες χώρες σε ΑΠΟΘΕΜΑ. Τα πούρα μας διατηρούνται σε επαγγελματικό humidor στις καλύτερες συνθήκες υγρασίας και θερμοκρασίας, έτοιμα να τα απολαύσετε.

Επίσης στο φυσικό μας κατάστημα θα βρείτε ποιοτικές ιδέες για είδη δώρων όπως ανδρικά πορτοφόλια, μπρελόκ και στιλό, κομπολόγια, τράπουλες, φλασκιά ποτού, κα.

Μερικοί από τους κατασκευαστές που συνεργαζόμαστε είναι οι St. Dupont, Porsche Design, Xikar, Colibri, Ronson, Zippo, Piere Cardin, Sikarlan, Grand Value, Boveda, Peterson, Savinelli, Stanwell, Vauen, Ratrays, Butz Choquin, Chacom, Barontini, Molina, Troika, Havana Club.

Τέλος, στο κατάστημά μας μπορείτε να απολαύσετε το πούρο σας στις αναπαυτικές μας πολυθρόνες βλέποντας σχετικά video ή ακούγοντας κουβανέζικη μουσική..

Αυτός ο γαλαξίας του Πούρου, έγινε για Εσάς.

Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά!

Leave a Reply

Close Menu